Service

Åbningstider: Mandag – Torsdag: 07.30 – 16.00. Fredag: 07.30 – 15.00. Lørdag – Søndag: Lukket

Alt du bør vide om service

Book service

Serviceeftersyn

Serviceaftale

Hjulskift

Værkstedkonto

Tid til service?

Serviceeftersyn

Skal din bil til serviceeftersyn? Bilcentret A. Nielsens værksted i Middelfart er topmoderne, og med mere end 30 års erfaring samt nogle yderst effektive og veluddannede mekanikere, leverer vi stor professionalisme, når det kommer til serviceeftersyn. Når vi udfører serviceeftersyn på din bil, er vi med til at forebygge eventuelle skader og reparationer, da eventuelle fejl opdages i tide. Det betyder, at risikoen for nedbrud og gener med din bil minimeres.

Vi er tæt på dig

Vores værksted er topmoderne og professionelt. Dette skyldes ikke mindst vores effektive og veluddannede mekanikere. I alle henseender efterstræber vi at være et værksted, der udfører arbejdet så effektivt som muligt og med høj kvalitet.

Del betalingen op

Med Værkstedskonto kan du få opdelt dine udgifter til services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale den aftalte købspris – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater over 10 eller 20 måneder.

Rent praktisk, så fungerer kontoen som en kredit hos Nordea. Når vi opretter kontoen for dig, så godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om kontoen, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen. Hvis du ønsker at dele din værkstedsregning op, så hjælper vi dig med at oprette kontoen.

Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Du kan læse mere om vores VÆRKSTEDSKONTO klik her: Værkstedskonto

Kontakt os

Vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Læs mere om

Serviceeftersyn

Autoriseret værksted

Vores værksted er et autoriseret Opel værksted, og besidder derfor stor ekspertise indenfor Opel. Vi har også stor erfaring indenfor servicering af andre kvalitets bilmærker. Ligesom en professionel sportsudøver, så træner vores medarbejdere og deltager løbende i diverse relevante kurser, så de altid er opdateret på den nyeste viden indenfor branchen.

Serviceeftersyn med vejhjælpsdækning

Når vores mekanikere udfører et serviceeftersyn på din bil, sørger vi for, at der er vejhjælpsdækning på din bil. Hvad dette betyder, er, at hvis du er uheldig at skulle få et nedbrud med din bil, så får du hjælp af Opel Assistance indenfor blot én time. Opel assistance vil primært transportere dig og din bil til Bilcentret A. Nielsen.

Uanset om det er en Opel eller et andet bilmærker du får serviceret og vedligeholdt hos os, så sørger vi for at din bil er godt dækket af Opel Assistance. 

Medarbejderne gør forskellen

Vores værksted i Middelfart er topmoderne og yderst professionelt i kraft af vores veluddannede mekanikere. Vi udfører altid et grundigt og effektivt stykke arbejde, når du har din bil til service hos os. Vi er et autoriseret Opel værksted, men vi servicerer også andre bilmærker.

Læs mere om

Serviceaftale

Service- og reparationsaftale

En service- og reparationsaftale hos os, giver dig det fulde overblik over vedligehold af din bil samt budgetsikkerhed. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en service- og reparationsaftale er bilen nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode.

Vi rådgiver dig gerne, om en service- og reparationsaftale hos Bilcentret A. Nielsen A/S.

Vi kontakter dig hurtigst muligt med et godt tilbud

Ønsker du et tilbud på service- og reparationsaftalen,kan du udfylde formullaren øverst på siden. Vi vil herefter kontakte dig med et TILBUD på en service- og reparationsaftale hos os hurtigst muligt.