Skadecenter

Åbningstider: Mandag – Torsdag: 07.30 – 16.00. Fredag: 07.30 – 15.00. Lørdag – Søndag: Lukket

Alt du bør vide om skader

Book reparation

Auto. Værksted

Vejhjælpsdækning

Hjulskift

Værkstedskonto

Skal bilen på værksted?

HAR BILEN FÅET BULER?

Har du været så uheldig at få en skade på din bil, så er vi klar til at udbedre denne. Det vigtigste er, at der ikke er sket dig noget for bilen kan nemt repareres. For alle medarbejdere hos Bilcentret A. Nielsen gælder det, at de tager ansvar og forstår betydningen af at have tilfredse kunder. Dette er også tilfældet for de af vores medarbejdere, som står for at reparere din bil efter en skade. De er alle i besiddelse af et højt teknisk niveau, og går til opgaven med viljen til at gøre en forskel for dig og din bil.

Vi er tæt på dig

Ved at benytte dig af vores værksted, når din Opel skal serviceres, undgår du unødige driftstop og fejlreparationer. Vi har et rigtig højt produktkendskab. Dette gør, at vi er i stand til hurtigt at finde fejl og mangler på din bil. Vores produktkendskab og evner gør det tilmed billigere for dig på den lange bane. Med vores tilgang til kundetilfredshed har vi flere gange vundet Opels kundetilfredshedspris.

HVAD GØR DU NÅR DU HAR FÅET EN SKADE

Kan bilen ikke køre efter en påkørsel kontakter du din vejhjælpsordning og får bilen bugseret hen til os. Er bilen sikker at køre i, er du velkommen til at komme forbi os og vi kan besigtige skaderne. Efterfølgende bør du anmelde skaden til dit forsikringsselskab samt aftale det videre forløb med os ift. udbedring af skaden og muligheden for en lånebil. Vores medarbejdere har stor erfaring i håndtering af skader og du kan derfor altid spørge dem, hvis du har spørgsmål til forløbet.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

  • GRATIS lånebil ved skadesreparation
  • Reparation efter fabrikkens forskrifter
  • Specialuddannede teknikere 
  • Vi sikrer, at bilen opfylder sikkerhedsstandarder
  • Korrekt udført arbejde, som opretholder bilens kollisionssikkerhed
  • Empatiske medarbejdere som har forståelse for din situation

Læs mere om

Skadecenter

Vi gør os umage

Vi sørger løbende for at efteruddanne vores mange mekanikere, således at de er opdateret med den nyeste viden indenfor både Opels modelprogram samt hvad der sker generelt i branchen indenfor den nyeste teknik.

Reparation og skift af frontrude

Vidste du, at vi har specialuddannede mekanikere, som har dygtiggjort sig i at reparere stenslag eller skifte frontrude hvis denne ikke kan reddes? De fleste forsikringsselskaber dækker reparation af stenslag uden beregning for dig. Kontakt os og hør nærmere om dette. 

Serviceeftersyn med vejhjælpsdækning

Når vores mekanikere udfører et serviceeftersyn på din bil, sørger vi for, at der er vejhjælpsdækning på din bil. Hvad dette betyder, er, at hvis du er uheldig at skulle få et nedbrud med din bil, så får du hjælp af Opel Assistance indenfor blot én time. Opel Assistance vil primært transportere dig og din bil til Bilcentret A. Nielsen.

Uanset om det er en Opel eller et andet bilmærker du får serviceret og vedligeholdt hos os, så sørger vi for at din bil er godt dækket af Opel Assistance.